Marcassou Logo
Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Plaattaart met geitenkaas, appel en Filet d’Ardenne

Ingrediënten

  • 10-tal takjes tijm + extra voor garnering
  • 150g zachte geitenkaas
  • 1 el honing
  • zwarte peper van de molen
  • 2 appels, geschild en klokhuis verwijderd
  • 1 rode ui, gepeld
  • 8 plakjes mini pizzadeeg
  • 8 sneden Filet d’Ardenne
  • handvol veldsla

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C (hetelucht) met de bakplaat erin.
  2. Rits de blaadjes van de takjes tijm en hak fijn. Meng met de zachte geitenkaas en roer los met honing en zwarte peper naar smaak.
  3. Snijd de appels in blokjes en de rode ui in halve ringen.
  4. Leg het pizzadeeg op een bakpapier en besmeer met het geitenkaasmengsel. Leg er de appelblokjes op en verdeel er de rode ui over.
  5. Leg de plaattaartjes met het bakpapier op de warme bakplaat en bak in +/- 20 minuten gaar in de oven. Laat 5 minuten afkoelen op een rooster.
  6. Trek de Filet d’Ardenne in stukken en drapeer op de plaattaartjes. Garneer met de veldsla en strooi er de extra tijmblaadjes over.

Post a Comment