Marcassou Logo
Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Bakplaatpizza met broccoli, mozzarella en Marcassou Tranches d’Apéro

Ingrediënten

  • 100g Marcassou Tranches d’Apéro
  • 1 rode ui
  • 2 citroenen
  • snuifje zout
  • 1 broccoli
  • 1/2 rode chilipeper
  • 2 el lookolie
  • 1 bol mozzarella
  • 1 rol rechthoekig pizzadeeg
  • pikante olie indien gewenst

Bereidingswijze

  1. Pel de rode ui en snijd in dunne ringen. Schep in een kommetje en pers er de citroenen bij uit. Voeg een snuifje zout toe en laat de uien minstens 1 u marineren.
  2. Verwarm de oven voor op 230°C (hetelucht) met een bakplaat erin.
  3. Verdeel de broccoli met chilipeper, lookolie en een flinke snuif zout. Verwijder de zaadlijsten uit de chilipeper en hak fijn.
  4. Meng de broccoli met chilipeper, lookolie en een flinke snuif zout.
  5. Snijd de mozzarella in plakjes en laat goed uitlekken op keukenpapier.
  6. Leg het pizzadeeg op een met bakpapier beklede snijplank. Beleg met mozzarella, broccoli en Marcassou Tranches d’Apéro.
  7. Schuif de pizza met het bakpapier op de voorverwarmde bakplaat en bak in +/- 15 minuten goudbruin en gaar.
  8. Garneer de pizza met de gemarineerde rode ui en enkele blaadjes rucola. Besprenkel voor de liefhebbers met pikante olie.

Plaats een reactie