Caesar wrap met Pain d’Ardenne
Ingrediënten
- 2 kipfilets
- 1 kippenbouillon
- 4 sneden Pain d’Ardenne
- 4 tortillawraps
- 1 krop little gem, in reepjes
- 20 g parmezaanschilfers
- peterselie, fijngehakt
Voor de dressing
- 1 teentje look, gepeld
- 6 ansjovisfilets (blik)
- 1 tl zachte mosterd
- 1,5 el worcestersaus
- 2 el mayonaise
- 2 el yoghurt
- 50 g parmezaanse kaas, geraspt
- citroensap, naar smaak
- zwarte peper, naar smaak
Bereidingswijze
- Leg de kipfilets in de bouillon en breng op matig vuur aan de kook. Laat 10 à 15 minuten net onder het kookpunt pruttelen tot de kip gaar is. Schep uit de bouillon en laat afkoelen. Snijd in repen.
- Maak de dressing. Pers de look en snijd de ansjovisfilets fijn. Mix samen met mosterd, worcestersaus, mayonaise, yoghurt en parmezaan tot een gladde saus. Voeg naar smaak citroensap en zwarte peper toe.
- Snijd de Pain d’Ardenne in reepjes.
-
Beleg elke wrap met little gem en enkele plakjes kip. Verdeel er de Pain d’Ardenne over en lepel er de dressing bij. Werk af met parmezaanschilfers en peterselie.