Marcassou Logo
Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Zoete aardappeltoast met salsa verde en Aperitivo’s

Ingrediënten

  • 4x Marcassou Aperitivo
  • 1 zoete aardappel
  • 1tl kappertjes
  • 3 cocktailaugurken op azijn
  • 2 ansjovisfilets uit blik
  • 1 el gehakte peterselie
  • 1 el gehakte basilicum
  • 1 el gehakte munt
  • 1/2 tl mosterd
  • 1 tl rode wijnazijn
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Schil de zoete aardappel en snijd in 8 plakken van +/- 0,5 cm dik. Rooster enkele keren in de broodrooster tot de plakken zacht zijn. Laat afkoelen tot gebruik.
  2. Mix kappertjes, augurken, ansjovis, kruiden, mosterd, azijn en olijfolie samen glad in de foodprocessor. Kruid bij met peper en zout.
  3. Snijd de Pipes d’Ardenne in de lengte in 4.
  4. Lepel telkens een beetje salsa verde op de zoete aardappeltoasts. Schik er twee stukjes Pipes d’Ardenne op.
  5. Serveer.

Plaats een reactie