Zoete aardappeltoast met salsa verde en Aperitivo’s
- 4x Marcassou Aperitivo
- 1 zoete aardappel
- 1tl kappertjes
- 3 cocktailaugurken op azijn
- 2 ansjovisfilets uit blik
- 1 el gehakte peterselie
- 1 el gehakte basilicum
- 1 el gehakte munt
- 1/2 tl mosterd
- 1 tl rode wijnazijn
- 1 el olijfolie
- peper en zout
- Schil de zoete aardappel en snijd in 8 plakken van +/- 0,5 cm dik. Rooster enkele keren in de broodrooster tot de plakken zacht zijn. Laat afkoelen tot gebruik.
- Mix kappertjes, augurken, ansjovis, kruiden, mosterd, azijn en olijfolie samen glad in de foodprocessor. Kruid bij met peper en zout.
- Snijd de Pipes d’Ardenne in de lengte in 4.
- Lepel telkens een beetje salsa verde op de zoete aardappeltoasts. Schik er twee stukjes Pipes d’Ardenne op.
- Serveer.