Hapje van watermeloen met Jambon d’Ardenne, mozzarella en muntpesto
Ingrediënten
- 4 plakjes Jambon d’Ardenne
- 1/8 kleine watermeloen
- 8 mini bolletjes mozzarella
- balsamicocrème
- enkele blaadjes munt
Voor de pesto met munt
- 20 g pistachenoten
- 1 teentje look
- 20 g jonge kaas
- 1 bosje munt
- 1 tl balsamicoazijn
- 2 el olijfolie
- peper en zout
Bereidingswijze
- Maak eerst de muntpesto. Mix pistachenoten, look, kaas, munt, balsamico en olijfolie samen glad. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
- Schil de watermeloen en snijd in 8 blokjes. Halveer de plakjes Jambon d’Ardenne.
- Leg op elk blokje watermeloen een sneetje Jambon d’Ardenne. Lepel er wat muntpesto op en leg er een bolletje mozarella op. Druppel er wat balsamicocrème op.
- Garneer met een blaadje munt en steek vast met een prikker.
- Serveer.