Marcassou Logo
Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Hapje van watermeloen met Jambon d’Ardenne, mozzarella en muntpesto

Ingrediënten

  • 4 plakjes Jambon d’Ardenne
  • 1/8 kleine watermeloen
  • 8 mini bolletjes mozzarella
  • balsamicocrème
  • enkele blaadjes munt

Voor de pesto met munt

  • 20 g pistachenoten
  • 1 teentje look
  • 20 g jonge kaas
  • 1 bosje munt
  • 1 tl balsamicoazijn
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Maak eerst de muntpesto. Mix pistachenoten, look, kaas, munt, balsamico en olijfolie samen glad. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
  2. Schil de watermeloen en snijd in 8 blokjes. Halveer de plakjes Jambon d’Ardenne.
  3. Leg op elk blokje watermeloen een sneetje Jambon d’Ardenne. Lepel er wat muntpesto op en leg er een bolletje mozarella op. Druppel er wat balsamicocrème op.
  4. Garneer met een blaadje munt en steek vast met een prikker.
  5. Serveer.

Plaats een reactie