Gevulde eitjes met Saucisson d’Ardenne en parmezaanschuim
- 75 ml volle room
- 75 ml volle melk
- 75 g parmezaan, geraspt
- zwarte peper van de molen
- 100 g groene aspergepunten, gaar gestoomd
- briochebrood, om te serveren
- Verwijder het vel van de Saucisson d’Ardenne en snijd in blokjes. Bak op middelhoog vuur in een droge koekenpan goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Klop de eieren los met de room, bewaar de eierschalen. Hak de bieslook fijn en voeg toe. Kruid bij met peper en zout.
- Smelt een klontje boter in een pan. Bak er de eieren onder voortdurend roeren in aan tot ze smeuïg zijn.
- Maak nu het parmezaanschuim. Breng room, melk en parmezaan samen aan de kook. Kruid met zwarte peper van de molen. Roer tot de kaas volledig gesmolten is.
- Neem van het vuur en schuim op met de staafmixer.
- Was de eierschalen goed uit met heet water. Dep droog en vul met het roerei. Schep er wat parmezaanschuim op.
- Serveer met asperges en briochebrood.