Marcassou Logo
Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Gevulde eitjes met Saucisson d’Ardenne en parmezaanschuim

Ingrediënten

Voor het parmezaanschuim

  • 75 ml volle room
  • 75 ml volle melk
  • 75 g parmezaan, geraspt
  • zwarte peper van de molen

Om te serveren

  • 100 g groene aspergepunten, gaar gestoomd
  • briochebrood, om te serveren

Bereidingswijze

  1. Verwijder het vel van de Saucisson d’Ardenne en snijd in blokjes. Bak op middelhoog vuur in een droge koekenpan goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Klop de eieren los met de room, bewaar de eierschalen. Hak de bieslook fijn en voeg toe. Kruid bij met peper en zout.
  3. Smelt een klontje boter in een pan. Bak er de eieren onder voortdurend roeren in aan tot ze smeuïg zijn.
  4. Maak nu het parmezaanschuim. Breng room, melk en parmezaan samen aan de kook. Kruid met zwarte peper van de molen. Roer tot de kaas volledig gesmolten is.
  5. Neem van het vuur en schuim op met de staafmixer.
  6. Was de eierschalen goed uit met heet water. Dep droog en vul met het roerei. Schep er wat parmezaanschuim op.
  7. Serveer met asperges en briochebrood.

Plaats een reactie