Marcassou Logo
Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Pan con tomate met Pain d’Ardenne en manchego

Ingrediënten

  • 4 plakjes Marcassou Pain d’Ardenne
  • 1 ciabatta
  • 2 el olijfolie
  • 300g gemengde kerstomaten
  • 1,5 el balsamicoazijn
  • 1/2 tl kristalsuiker
  • snuifje zout
  • 4 tomaten
  • 1/2 tl fijn zeezout
  • 8 druppels tabasco
  • enkele blaadjes rucola
  • 30g manchego

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Halveer de ciabatta en snijd de twee stukken open zodat je 4 broodjes bekomt. Besprenkel met olijfolie en rooster 10 à 15 minuten in de voorverwarmde oven tot goudbruin en krokant. Laat iets afkoelen en wrijf de ciabatta in met de teentjes look.
  3. Halveer de kerstomaten. Schep om met balsamicoazijn, kristalsuiker en zout, en laat 20 minuten op kamertemperatuur marineren.
  4. Rasp de tomaten. Voeg er zeezout en tabasco aan toe.
  5. Snijd de plakjes Pain d’Ardenne in repen.
  6. Verdeel de tomatenpuree over de ciabatta. Schik er de kerstomaten en Pain d’Ardenne op. Garneer met rucola. Rasp er de manchego over.
  7. Serveer.

Plaats een reactie