Marcassou Logo
Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Nestjes van Saucisson de Table met frisse appelsalade

Ingrediënten

  • 18 plakjes Marcassou Saucisson de Table
  • 1 groene appel
  • 3 lente uitjes
  • 1 el gehakte bieslook
  • 1 el zure room
  • 1 tl limoensap
  • 1/2 tl mosterd
  • 1/2 tl honing
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Leg in een muffinvorm telkens 3 plakjes Saucisson de Table over elkaar, zodat ze een nestje vormen. Leg er een stuk bakpapier op en vul met een steunvulling (bijv. bakparels of droge rijst). Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven. Neem uit de oven en laat licht afkoelen op een rooster. Leg de nestjes nadien voorzichtig op een met keukenpapier bekleed bord.
  3. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd in reepjes. Hak de lente-uitjes fijn.
  4. Meng de appel, lente-ui en bieslook met zure room, limoensap, mosterd en honing. Kruid bij met peper en zout.
  5. Vul de nestjes van Saucisson de Table met de appelsalade.
  6. Serveer.

Plaats een reactie