Kaascrackers met peer

55 Min Ingewikkeld

Ingrediënten

Jambon d’Ardenne

2 personen
Tijd: 55 minuten

    - 20 sneetjes Jambon D’ardenne
    - 1 peer
     
    Kaascrackers:
    - 75 g cheddar of oude kaas
    - 60 g bloem
    - 18 g zachte boter
    - versgemalen peper
    - snuifje zout
    - 2 el koud water (enkele eetlepels)
     
     

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190°C. Schep alle ingrediënten, behalve het water, in de blender en mix ongeveer een minuut. Voeg meer water toe als dat nodig lijkt. Kneed het mengsel eventjes, doe er plastiek folie omheen en vorm een rol door licht te duwen. Laat minstens 30 minuten afkoelen in de koelkast. Snij intussen de peer in fijne reepjes. Rol het deeg uit, maak er kleine vormpjes van en bak ze gedurende 10 minuten (of totdat de randjes bruin zijn).  Haal uit de oven en laat even afkoelen. Beleg met sneetjes Jambon d’Ardenne en fijngesneden peer.